Nasvet za dobro se imet: Gostilna Rajh


Vsi radi dobro jemo in če se boste ta ali kateri od prihodnjih vikendov potepali po Prekmurju, priporočamo, da se ustavite v prekrasni gostilni Rajh, kjer so jedi lokalnega izvora in pripravljena po babičinih receptih z nekaj sodobnega pridiha.

V naši “ekskurziji” po Prekmurju smo se med drugim okrepčali v lepem ambientu gostilne Rajh v Bakovcih, kjer tradicionalne prekmurske jedi pripravljajo na nekoliko drugačen način. Pozdrav s kuhinje so nam tako postregli kar na kamnu iz reke Mure.gostilna rajh-pozdrav s kuhinje

Kreativno solato smo si nato sestavili kar sami, postregli pa so nam jo na brezovem lesu, kar je celoten obrok naredilo še bolj privlačen in poseben.

gostilna rajh-kreativna solata



Sledila je topla predjed: čemaževa juha.gostilna rajh-cemazeva juha

Glavna jed – piščanec ter vlivanci – je bila naravnost slastna, krožnik pa izgleda pisano in privlačno.gostilna rajh-piscanec z ocvrtki

Kljub temu, da v želodčku po vsej tej hrani ni bilo več prostora, smo zmazali še vanilijev sladoled z jabolki in prelit z vročim sokom rdeče pese, mmmmmm… gostilna rajh-sladica

Kontaktne informacije gostilne Rajh najdete na njihovi spletni strani www.rajh.si, vmes pa poklikajte še na nagradno igro v kateri lahko prejmete paket razvajanja v termah po izbiri za celo družino! Glasujte za ILOVEFASHION tule.

CLOSE
CLOSE
%d bloggers like this: